Nafi Thiam Verspringen - Nafi Thiam wint in Leiden zowel verspringen als 100 meter ... : Nafi thiam blijft onder persoonlijk record in speerwerpen.

Nafi Thiam Verspringen - Nafi Thiam wint in Leiden zowel verspringen als 100 meter ... : Nafi thiam blijft onder persoonlijk record in speerwerpen.. This video recaps all her best moments from each. Nafi thiam dominates with a total of 4,870 points to the women's heptathlon event in belgrade 2017. Nooit eerder won een belgische man of vrouw de wereldtitel. Nafi thiam blijft onder persoonlijk record in speerwerpen. 017 nafi thiam 60mh (14813834137).jpg.

Nafi thiam heeft zondag bij de diamond league atletiekmeeting in birmingham haar eigen belgisch record verspringen twee keer scherper gesteld. Op dag 2 in het verspringen heb ik goed gesprongen, maar ik kwam niet goed uit bij mijn afzet. Nafi thiam staat na vier nummers in de zevenkamp aan de leiding! Nafi thiam est devenue double championne olympique de l'heptathlon. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23.

Nafi Thiam maakt kans op prijs voor Europese Atlete van ...
Nafi Thiam maakt kans op prijs voor Europese Atlete van ... from teambelgium.be
Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. This video recaps all her best moments from each. Nafi thiam kwam tijdens het afsluitende nummer nooit meer in de problemen en veroverde zo haar tweede olympische titel in de zevenkamp, na die in rio vijf jaar geleden. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd. 017 nafi thiam 60mh (14813834137).jpg. Ik kijk nooit te veel naar waar. Nafissatou thiam staat zondagmiddag na afloop van de vijfde proef opnieuw aan de leiding in de zevenkamp op eerder had thiam in het olympisch stadion sprongen van 6m20 en 6m33 neergezet.

Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd.

Na een jaar uitstel zijn de olympische spelen in tokio eindelijk bezig. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. De jongste tijd maakte ze daar een positieve evolutie mee. Nafi thiam tijdens het verspringen. Nafissatou thiam staat zondagmiddag na afloop van de vijfde proef opnieuw aan de leiding in de zevenkamp op eerder had thiam in het olympisch stadion sprongen van 6m20 en 6m33 neergezet. Outdoor had thiam het belgisch record al op haar naam staan. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd. Nooit eerder won een belgische man of vrouw de wereldtitel. Op dag 2 in het verspringen heb ik goed gesprongen, maar ik kwam niet goed uit bij mijn afzet. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. .zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek. Avec cette deuxième médaille d'or aux jeux olympiques, nafissatou thiam entre à pas de géant dans l'histoire. This video recaps all her best moments from each.

Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. De passage van nafi thiam op het bk indooratletiek in gent was voor één keer geen al te groot succes. Nafi thiam heeft vandaag tijdens de franse kampioenschappen atletiek in zaal in liévin het belgisch indoorrecord verspringen verbeterd.

Nafi Thiam Verspringen Götzis 2016 | Atletieknieuws
Nafi Thiam Verspringen Götzis 2016 | Atletieknieuws from www.atni.be
In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. In het verspringen pakte ze zilver met een tegenvallende 6m28, op de horden was er brons. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten. Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98. Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en hoogspringen, verspringen, kogelstoten, speerwerpen, sprinten, horden… Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken.

Nafi sprong er afgelopen weekend op de meerkampwedstrijd in götzis zowaar 3 centimeter nafi is de derde van vier kinderen uit een gezin met een belgische moeder en senegalese vader.

Nafi thiam heeft tijdens haar zevenkamp op de décastar in talence het belgisch record in het verspringen behaald. Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98. The latest tweets from nafi thiam (@thiam_nafi). Nafi thiam heeft zondag bij de diamond league atletiekmeeting in birmingham haar eigen belgisch record verspringen twee keer scherper gesteld. Outdoor had thiam het belgisch record al op haar naam staan. Nafi sprong er afgelopen weekend op de meerkampwedstrijd in götzis zowaar 3 centimeter nafi is de derde van vier kinderen uit een gezin met een belgische moeder en senegalese vader. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. Nafi thiam staat na vier nummers in de zevenkamp aan de leiding! Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Bel x sen ⁣ olympic, world, european. Nafi thiam zakt naar negende plaats na speerwerpen. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Nafi thiam dominates with a total of 4,870 points to the women's heptathlon event in belgrade 2017.

Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Nafi thiam blijft onder persoonlijk record in speerwerpen. Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. Ik kijk nooit te veel naar waar. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours.

Nafi Thiam zweeft naar BR verspringen in Talence ...
Nafi Thiam zweeft naar BR verspringen in Talence ... from www.atni.be
Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Na een jaar uitstel zijn de olympische spelen in tokio eindelijk bezig. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. 017 nafi thiam 60mh (14813834137).jpg. Nafi thiam est devenue double championne olympique de l'heptathlon. Nafi thiam heeft woensdag haar eerste dag in de zevenkamp op het wk atletiek in doha tevreden het verspringen en het speerwerpen zullen belissend zijn, zoals altijd. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het.

Nafi thiam staat na vier nummers in de zevenkamp aan de leiding!

Nafi thiam heeft tijdens haar zevenkamp op de décastar in talence het belgisch record in het verspringen behaald. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. Na een jaar uitstel zijn de olympische spelen in tokio eindelijk bezig. Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Nafi thiam kwam tijdens het afsluitende nummer nooit meer in de problemen en veroverde zo haar tweede olympische titel in de zevenkamp, na die in rio vijf jaar geleden. This video recaps all her best moments from each. Nafi thiam dominates with a total of 4,870 points to the women's heptathlon event in belgrade 2017. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Outdoor had thiam het belgisch record al op haar naam staan.

Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98 nafi thiam. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code